Обсъдиха актуални и предстоящи процедури по европрограмите в Мездра

Обсъдиха актуални и предстоящи процедури по европрограмите в Мездра Кметът на Община Мездра инж. Генади Събков и представители на общинска администрация взеха участие в разяснителна среща на тема „Актуални и предстоящи процедури по европрограмите до края на 2017г.“. В информационното събитие взеха участие още: Яна Нинова-председател на Общински съвет-Мездра, Елена Нанова-директор на Дирекция „Социални и хуманитарни дейности“, Цеца Костова- директор на Дирекция „Финанси и общински приходи“, инж. Розалина Георгиева -началник отдел „Общинска собственост, инвестиции, проекти и обществени поръчки“ и представители на НЧ “Просвета 1925“- с. Ребърково, НЧ“Светлина-1926“-с. Моравица и НЧ „Подем 1928“-с.Руска Бела.  Събитието бе организирано от Областен информационен център-Враца.
Управителят на ОИЦ Цвети Иванова представи актуални процедури по оперативните програми, подмерките на Програмата за развитие на селските райони и други възможности за бенефициенти до края на 2017г.
Експертите представиха детайлна информация по отношение на допълнителни възможности за финансиране, сред които Еразъм, Норвежки механизъм, Красива България и др.
Присъстващите бяха запознати и с формуляра за кандидатстване в Информационната система за управление и наблюдение /ИСУН 2020/ на средствата от ЕС в България 2020. 
18.10.2017, 17:04 часа
2116 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha