Ако искате да експериментирате! Пет бързи факта за тройката /18+/

Ако искате да експериментирате! Пет бързи факта за тройката /18+/ Тройката винаги е била свещения граал за всеки мъж. Може да кажете, че е твърде амбициозно, ала Brazzers са виновни с доказателствата, че всичко се случва много лесно - отиваш до магазина, срещаш две бамбини и вече говорите делово. Ето малко факти за това, което виждате след 12 часа вечерта и водопроводчиците наистина работят извънредно!

Според изследване на шотландските учени, много хора са правили тройка. 1/3 от студентите днес вече са участвали в такива. Явно сега е моментът да се запишете в УНСС! Какво като сте вече стар за науката? Тройката ще е важна във всеки един аспект!

Daily Mail са споделили, че от всеки 10 мъже, които са имали това удоволствие, седем са били в конфигурацията с 2 жени. 5 от тях са били в дяволската тройка, а само 2-ма са били и в двете събития.

Стигмата около дяволската тройка все по-често се вдига и всичко това, защото отдавна е намалено облъчването с хомофобски обиди и всякакви други проблеми от подобен вид. Благодарение на това, малкото хора, които са направили това, нямат проблеми със споделянето. Интересното е, че много подобни изследвания показват същата тенденция.

По-големи шансове може да получите, когато се окаже, че третото лице ще бъде приятел или поне познат. В противен случай ще има сериозно търкане.

Жените все още предпочитат двама мъже, пред мъж и жена. Винаги сме знаели, че са егоисти в леглото, а сега вече имаме и научни доказателства.
19.10.2017, 12:30 часа
3740 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha