Отборът на община Мездра ще участва в състезание по приключенски многобой

Отборът на община Мездра ще участва в състезание по приключенски многобой Представителен отбор от община Мездра ще вземе участие в първото по рода си за България състезание по „Приключенски многобой“. Надпреварата ще се проведе на 22 октомври от 10:00ч.в местността „Боженишки урвич“, над село Боженица, Община Ботевград.
Водач на отбора на Мездра ще бъде кметът инж. Генади Събков. В представителния тим ще се включат: Коно Жилковски - кмет на с.Моравица, инж. Димитър Павлов-ръководител на Археологически комплекс “Калето“, Добромир Александров- гл. експерт „Сигурност и отбранително-мобилизационна подготовка, Жанета Маринова-ст. експерт „Спорт, младежки дейности и работа с деца“, Даниел Драганов -  ст. специалист „Административно обслужване на населението“,  Поля Димитрова- гл. специалист „Административни услуги за гражданите“, Павел Петров- ст. специалист общински вестник, Янислав Костов- изпълнител-шофьор.   
 Целта на инициативата е по атрактивен начин да се демонстрира един иновативен формат, съчетаващ забавление, придобиване на основни умения в скално катерене, спускане по рапел и активен спорт на открито. Многобоят е предназначен за всички почитатели на приключенията, адреналина и времето, прекарано сред красива природа, на възраст над 12г.
След края на оспорваната надпревара, участниците и зрителите ще имат възможността да се насладят на музикална програма, тим билдинг игри и развлечения. Те ще могат още да се забавляват около сцената в близост до почивна база „Боженишки Урвич“, да се изкачат  по алеята до хълма, да видят уникалния скален надпис на Севаст Огнян, както и да видят интересни скални феномени, удивителни панорамни гледки и да посетят скалния параклис, разположен на най-високото място в пределите на крепостта.
Освен изброените предизвикателства, е предвидена томбола, в която 5-ма късметлии ще получат екстремен подарък - ваучер за моторен полет с паратрайк!
Водещ на събитието ще бъде музикалната звезда и радиоводещ Теодор Койчинов - Тео.
19.10.2017, 15:13 часа
1053 1
Коментари

Ludia

20.10.2017, 04:51 часа
Tezi napylno se pobyrkaha.Koj go interesuva che Sybkov i negovite lakei shte hodiat da se zabavliavat?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha