Търсят експерт в областната администрация на Монтана

Търсят експерт в областната администрация на Монтана Областната администрация в Монтана обяви конкурс за младши експерт, научи BulNews.bg. Мястото е за общата администрация в дирекция "Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността".
Експертът ще трябва да организира, координира и осигурява всички дейности на областния управител, свързани с информационните технологии, обезпечаващи работата на областна администрация.
Изискваната за минимална степен на завършено образование е професионален бакалавър с V младши ранг. Опит за длъжността не се изисква. Кандидатите обаче трябва да имат висше образование в областта на природните науки, математика и информатика. Изисква се и допълнителна квалификация или обучение по компютърна грамотност. Мераклиите за поста трябва да имат и умения за инсталиране и конфигуриране на софтуер за работа с компютърни системи, както и познания за администриране на системен и приложен софтуер.
Минималният размер на основната заплата е 630 лева, като той се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно нормативните актове.
Конкурсът ще се проведе на три етапа - практически изпит, решаване на тест и интервю. Документи се подават до 31 октомври. 
20.10.2017, 08:20 часа
1801 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha