Извънредно! Тежка катастрофа във Врачанско, има много ранени /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа във Врачанско, има много ранени /снимки/ Тежка катастрофа с много ранени е станала тази сутрин край мездренското село Кален, видя първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Челно са се сблъскали пътнически бус „Ситроен“ с плевенска регистрация и лек автомобил „Фолксваген Поло“ с врачанска регистрация.
В буса, който е пътувал от плевенското село Койнаре за Мездра, е имало 6 работника. Мъжете разказват, че изведнъж видели как леката кола лети срещу тях, а шофьорът й заспива на волана. Шофьорът на буса направил всичко възможно да избегне удара и изнесъл возилото максимално вдясно и натиснал спирачки, но въпреки усилията му леката кола се забила челно в тях.
Свидетели на инцидента коментират, че най-вероятно шофьорът на лекия автомобил, който е пенсиониран пожарникар от село Камено поле, се е връщал от нощна смяна и за това е заспал на волана.
От зверския удар са пострадали шофьора на буса и работник, пътуващ в него, както и шофьора на леката кола. На мястото са пристигнали две линейки, които са откарали пострадалите във врачанската болница.
Двете возила са със смазани предници, а на мястото дознатели правят оглед.
Трафикът се регулира от униформени, като преминаването по трасето се извършва в тревните площи отстрани до пътя.
20.10.2017, 09:02 часа
17665 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha