Да се знае! Бедрата разкриват каква е жената в леглото

Да се знае! Бедрата разкриват каква е жената в леглото Когато мислите за женски бедра, това което първоначално ви хрумва е „лекото“ раждане на деца. Според народните твърдения и вярвания жените, които имат широки бедра по- лесно раждат от жени, които имат тесни бедра.
Но не е единствено това. Съдейки по резултатите от новите изследвания, съществува силна връзка между ширината на бедрата и любовния живот на жената.
Точно дамите, които имат изразени широки бедра искат и повече секс. Проучването, което е публикувано в изданието „Архиви на сексуалното поведение“ показват, че представителките на нежния пол, на които природата им подарила широки бедра нямат проблеми с намирането на секс-партньор дори и често сменят мъжете в леглото.
Въпреки това, в проучването се напомня, че от ширината на бедрата не зависи броя на сексуалните партньори на една жена, а дамите които имат размери 36 см, имат богат сексуален живот от жените, които са с ширина 31 см. Въпреки това, тази връзка не е напълно изяснена и обяснена.
20.10.2017, 11:00 часа
4532 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha