Заради висока скорост: Кола се натресе в камион на мост в Монтанско

Заради висока скорост: Кола се натресе в камион на мост в Монтанско Превишена скорост е предизвикала катастрофа на мост в Монтанско вчера, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал около 7.10 часа на пътя от Козлодуй към Лом на територията на община Вълчедръм. 41-годишен мъж от великотърновското село Вардим с инициали М.И. шофирал лек автомобил „Тойота“ с варненска регистрация. Мъжът карал с несъобразена скорост и когато наближил стеснение на пътното платното заради мост с еднопосочно движение, той не успял да спре. Насреща му идвал влекач „Скания“ с ловешка регистрация, собственост на троянска фирма. Камионът вече се бил качил на моста и ударът бил неизбежен. Двете превозни средства се натресли челно и само по чудо огромната машина не бутанала колата в реката, която преминавала отдолу.
Никой не е пострадал при произшествието, но са нанесени материални щети на двете превозни средства. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, пробите са отрицателни. Произшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията в Лом. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. 
20.10.2017, 12:00 часа
4283 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha