Скандал! Лобисти подготвят план срещу едно от най-големите богатства на България

Скандал! Лобисти подготвят план срещу едно от най-големите богатства на България Депутати от различни партии алармираха, че се подготвя унищожителен план за имената на българските извори, които са едно от най-важните богатства на България. Лобистки организации желаят да премахнат имената, с които са познати всички извори и според името и местността гражданинът знае какво пие, какъв е съставът на водата, за какво е полезна и с какво може да навреди на хората, а най-вече на децата и бебетата.
Знае се, че България е от най-привилигированите държави с това природно богатство, на което ни завиждат всички. Имената на изворите са много по-важни от имената на сирената, киселото мляко и други хранителни продукти, за които държавата се бори в рамките на Евросъюза като държавно богатство. С имената на изворите засега правителството и управляващите са на мнение, че е неприемливо да се махат названията им, които съществуват от стотици години, като с тях се контролира, от страна на държавата, качеството и здравето на хората, която позиция ние приветстваме.
Лобисти обаче, явно подтиквани от външни сили, се опитват да махнат столетните имена на българските извори, обричайки българското, здравето и интересите на държавата на обезличаване и безконтролност. Това се опитват с прокарване на изричен закон.
В България има две асоциации, които гледат интереса на производството и употребата на националните питейни водни ресурси. Интересно ни е каква позиция ще заемат те по толкова важен национален проблем.
Най-важнo е нашите държавници да отстоят позицията, която са заели и да покажат, че са българи, съблюдаващи българските интереси. В противен случай ще бъде национално предателство с привкус на корупция за сметка на здравето на нашите деца.
Лобистите ще продължават да работят срещу националния ни интерес, но от нас самите като българи зависи дали ще приемем антибългарските закони, които ще се опитват да ни наложат.
Ще следим отблизо какво се случва и кой се е продал за сметка на най-важното - здравето на всеки един от нас!
20.10.2017, 17:00 часа
1110 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha