Подменят хидроизолацията на сградата на стадион "Локомотив"

Подменят хидроизолацията на сградата на стадион "Локомотив" Започна подмяна на хидроизолзцията на сградата на стадион „Локомотив“ в Мездра. Дългогодишните течове ще бъдат преустановени, сградата ще бъде защитена, а комфортът и удобството на наши спортисти и гости-гарантиран. Дейностите се осъществяват от служители на ОП “Чистота“.
„Неприятното в случая бе, че след като закупихме материалите и свалихме съществуващата хидроизолзция, се оказа, че липсва основа и това наложи пълна промяна в предварителния план за работа. Практически се оказа, че няма замазка, на която да бъде положена хидроизолацията. Наложи се да премахнем съществуващия филц отдолу и вместо да приключим за планираните 2-3 дни, се налага да работим в почивните дни, за да завършим дейностите преди валежите, които се очакват “, поясни Николай Несторов, директор на ОП“Чистота“.
„Момчетата дават всичко от себе си , за да се направи качествено хидроизолацията и сградата да остане здрава и без течове поне в следващите 10 години.“, допълни Несторов. 
20.10.2017, 19:07 часа
580 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha