Задържаха в ареста двама врачани след сериозни провинения на пътя

Задържаха в ареста двама врачани след сериозни провинения на пътя Полицията задържа двама врачани в ареста след нарушения през изминалото денонощие, научихме от Областна дирекция на МВР.
Патрулиращи служители на сигурността са спрели "Пежо 307" за рутинна проверка във Враца. Зад волана във френския автомобил седял 35-годишен врачанин с инициали П.Г. 
Едва по обяд шофьорът бил доволно почерпен с алкохол, това установили униформените след като го тествали с дрегер. Уредът отчел почти 2 промила в издишания въздух. 
По належащия ред, полицаите съставили акт на нарушителя, издали му и талон за медицинско изследване. Пияният водач отказал да даде кръвна проба и след последвали действия на съпротива от негова страна, ченгетата били принудени да го закопчаят за 24 часа.
В ареста компания му прави поредния пиян ездач на "Опел". Той бил хванат на същия принцип - полицейски патрул спира автомобила и от него се подава шофьорът с инициали Ю.М. във видимо нетрезво състояние. Мъжът, който също е от Враца, издишал в дрегера малко над 2 промила, което автоматично довело до съставянето на два акта и талон за лабораторно изследване. Ю.М. оказал съпротива на униформените и бил оставен да пренощува на топло. 
По двата случая са образувани бързи производства.
21.10.2017, 12:15 часа
2171 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha