Нов ураган връхлита Европа, Брайън вече е опасно близо

Нов ураган връхлита Европа, Брайън вече е опасно близо Нов ураган връхлита Европа. Брайън вече край бреговете на Великобритания. Ветровете достигат до 115 км в час и бурното море бушува в южната половина на Великобритания Обществения транспорт и работата на открито са отменени в Британи Феърс от Портсмут и Плимут. P & O Ferries предупреждава, че услугите в Доувър- Кале в събота се забавят с до един час поради лошото време. 
Очаква се ураганът да удари Великобритания този уикенд Пътуванията с ирландски фериботи между Holyhead и Дъблин, както и между Fishguard и Rosslare, са отменени през останалата част от деня. Железопътните оператори и Network Rail въвеждат ограничения на скоростта по много линии, особено в близост до бреговете.
Най-големите проблеми са в Уелс, където ограниченията на скоростта са наложени на много линии. British Airways вече отмени 20 полета до и от летище Хийтроу поради необходимостта от забавяне на скоростта на пристигане на най-натовареното летище в Обединеното кралство.
21.10.2017, 16:00 часа
2017 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha