Наблюдавайте! Поведението през нощта издава кръшкачите

Наблюдавайте! Поведението през нощта издава кръшкачите Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци, наблюдавайте ги през нощта, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.
Допитването сред 400 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters разкрива, че нощното поведение на кръшкачите обикновено се променя. В какво се изразява тази промяна?
Ако половинката Ви внезапно започне да демонстрира необичайна любвеобвилност, имате повод за опасения - 57% от прелюбодейците признават, че засвидетелстват по-голяма привързаност към партньорите, на които слагат рога, предава БТА.
Безсънните нощи също се превръщат в обичайно явление - 52% от кръшкачите споделят, че когато в живота им се появи трето лице, им е трудно да спят, стават няколко пъти през нощта или се будят по-рано от обикновено. Причината за това е чувството за вина, което най-често се проявява през първия месец след началото на извънбрачната връзка.
15% от прелюбодейците казват, че се будят по-рано, но не заради вина, а за да могат да пишат любовни послания на тайната си "тръпка", докато законната им половинка все още спи.
От друга страна 28% от хората, които изневеряват, споделят, че сънят им се подобрява, тъй като вече не се чувстват лишени от интимност.
22.10.2017, 14:40 часа
3617 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha