Компания предлага наем на частен самолет, само за да се снимате в него

Компания предлага наем на частен самолет, само за да се снимате в него Напоследък сред потребителите на социалните мрежи стана изключително модерно да демонстрират луксозен начин на живот. Доста често обаче снимките от Инстаграм и Фейсбук не отговарят на реалността. Руска компания реши да се възползва от тази тенденция и превърна фалшивия стандарт на живот в бизнес начинание.
Компанията Private Jet Studio предлага нестандартна услуга-можете да си наемете частен самолет само за да си направите снимки с, около или в него, които да използвате впоследствие в социалните мрежи.
За целта не е нужно снимките или видеото да са обвързани с вашата кариера. Може просто да искате да ги използвате за лични цели или да демонстрирате определен лайфстайл пред онлайн приятелите ви.
Самолетът е съвсем истински, снимките също ще бъдат реалистичните. Единствената уловка е, че няма да летите с него никъде, само ще се снимате и то не в движение.
„Това е най-големият, най-бързият и най-луксозният бизнес самолет. Луксозният интериор пък е направен само от най-качествени материали”, обясняват от компанията за машината –„Гълфстрийм 65”.
Цените варират според това дали искате само да се снимате или желаете да ви бъде осигурен и фотограф за професионална фотосесия. Използването на декора за снимки струва 320лв. Ако желаете и видеоператор, ще трябва да заплатите 720 лв. Пакетната цена за два часа с фотограф е 14 хил. рубли, или около 400 лв. 
23.10.2017, 15:18 часа
1373 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha