Поредна банкерска рокада във Враца! Бисер Лилов вече не е част от ОББ

Поредна банкерска рокада във Враца! Бисер Лилов вече не е част от ОББ Обединението на ОББ и СиБанк взе поредната банкерска глава във Враца, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. В петък е бил последният работен ден на управителя на местния клон на ОББ Бисер Лилов. След повече от 7 години на този пост дългогодишният служител на банката напуснал в знак на несъгласие с политиката на новите собственици.
Новият управител на ОББ във Враца е Петко Петков от Монтана. Банкерът е бил на същата позиция в родния си град, след което е работил в Плевен. За негов заместник е назначена Лефтерина Пицина, която досега бе шеф на СиБанк във Враца. По непотвърдена на този етап информация, клонът на нейната банка ще бъде закрит и в областния град ще работи само този на ОББ.
По решение на новите собственици Северозападният регион вече се казва Регион Враца и работното място на всичките висши мениджъри ще бъде в новия център.
Припомняме, че след обединението на двете банки бе уволнена Надя Донкинска, която гордо носеше титлата директор на СиБанк за Видин, Враца, Монтана и Плевен.
30.10.2017, 09:39 часа
9992 2
Коментари

Лъвицата

30.10.2017, 21:41 часа
Бях сигурна,че ще му дойде краят и на този Цървул-много тежко го раздаваше,но никаква работа не вършеше!Когато и да го потърсиш-все го няма!Бездарник!Много ти здраве от мен!А от тези,които злорадо си дал на ЧСИ-тата,да ти се върне тъпкано.

Ха-ха

30.10.2017, 15:57 часа
".....Надя Донкинска, която гордо носеше титлата....." по-скоро парвенюшки надменно.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha