Юношите на "Балкански котки" записаха равенство при гостуването на "Локо“ /София/

Юношите на "Балкански котки" записаха равенство при гостуването на "Локо“ /София/ Юноши старша възраст на „Балкански котки“ завършиха на равно след много здрав и оспорван мач, като гости на връстниците си от „Локомотив“ /София/.
ърви резултата откриха котките с есе в 15-та минута, чрез Любомир Любомиров. След това домакините поеха инициативата и реализираха три последователни есета и вкараха един допълнителен с което направиха резултата 17:5. В края на първото полувреме №8 на „Балкански котки“ Николай Николов отбеляза второ есе за отбора си, а капитана Кристиян Павлов беше точен при допълнителния за крайното 17:12.
Второто полувреме започна с успешно реализиран наказателен удар от Кристиян Павлов и нови три точки за котките. Пет минути по късно в 45-та минута домакините отбелязаха четвъртото си есе в срещата с което поведоха с 22:15. След силна игра през оставащите минути от второто полувреме котките достигнаха до третото си есе отбелязано от Кристиян Павлов, който беше точен и с допълнителния с което резултата беше изравнен и запазен така до края 22:22. /bkrugby
31.10.2017, 15:41 часа
855 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha