Днес Враца се прощава с д-р Веселин Младенов

Днес Враца се прощава с д-р Веселин Младенов Днес от 10.30 ч. до 12 ч. врачани се прощават с изтъкнатия доктор по спортна медицина Веселин Младенов. Популярният медик почина във вторник, след като преди 10-ина дни получи инсулт и беше настанен за лечение в болница „Токуда” в София. Там лекарите направиха всичко по силите си, но въпреки това Младенов издъхна.
Веселин Младенов е роден на 8 септември 1958 г. Всички ще го запомнят с всеотдайността му към избраната професия. Години наред той е част от екипа на спортния диспансер, преобразуван по-късно в център за рехабилитация и спортна медицина. Д-р Младенов поема управлението му, но шефските му функции са прекратени от 1 август 2013 г. с решение на местния парламент, след влязло в сила постановление на врачанския окръжен съд за обявяване в несъстоятелност на дружеството със 100% общинско участие.
Поклонението пред тленните останки на дългогодишния шеф на центъра за рехабилитация и спортна медицина ще е в сградата на общинско предприятие „Спортни имоти”, където се помещаваше кабинетът, в който премина голяма част от професионалния път на д-р Младенов. След това лекарят, който години наред обслужваше мачовете на футболния „Ботев“ и се грижеше за здравословното състояние на местните спортисти, ще бъде погребан в Новите гробища. 
02.11.2017, 08:35 часа
9005 1
Коментари

1

02.11.2017, 13:15 часа
Много добър, тих и скромен човек. Мир на праха му.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha