​Лютидол скърби! Утре погребват мъжа, който изгоря като факла

​Лютидол скърби! Утре погребват мъжа, който изгоря като факла Погребението на горелия като факла в мездренското село Лютидол Светослав Стоянов ще бъде утре. Съселяните му правят организация младият мъж да бъде изпратен подобаващо  до последния му дом.
Както първо информационна агенция BulNews.bg съобщи, мъжът издъхна в неделя сутринта в столичната болница „Пирогов“ от тежките изгаряния, които получил от пожара в дома му.
При избухналия огън в къщата на 39-годишния мъж са изгорели напълно помещенията за живеене, както и покривът. 
Сигналът за горящата сграда бил подаден на тел.112 от съседка малко след 8 часа вчера. Свидетели твърдят, че в опит да се спаси от огнения ад мъжът е излязъл горящ като факла от пламтящата сграда.
Огънят бил потушен от екип на пожарната в Мездра, който се отзовал веднага на молбата за помощ. 39-годишният Светослав Стоянов бил закаран в клиниката по спешна медицина в „Пирогов“ с изгаряния от около 70% и в изключително тежко състояние и в последствие починал.
Тепърва криминалисти и експерти на пожарната ще установяват дали искрата е тръгнала от неправилно боравене с печка на твърдо гориво. Съседите обаче чули, че след като Светослав излязъл бягайки от сградата, последвали 2 не много силни, но отчетливи взрива от складираните вътре запалими вещества.
06.11.2017, 10:18 часа
2733 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha