Тийнейджър с тегло близо 300 килограма се наяде до смърт в клиника за отслабване и почина

Тийнейджър с тегло близо 300 килограма се наяде до смърт в клиника за отслабване и почина 17-годишният Фабиан М. бе намерен мъртъв в швейцарска клиника за отслабване, престоят в която излиза близо 18 000 долара на месец. Според детективите, юношата, който е тежал 280 килограма, се е натъпкал с храна и се е задушил под теглото на собственото си тяло.  
Тялото на 17-годишния младеж е било намерено на пода в стаята му - той е паднал от стола и се е задушил под собственото си тегло.
Полицаите са успели да изяснят, че юношата постоянно е нарушавал хранителния си режим и е получавал забранени от лекарите храни - пица, пилешки крилца и бургери са му били доставяно до вратата на клиниката. В резултат по време на пребиваването си в лечебното заведение Фабиан не само, че не отслабнал, но и качил допълнителни килограми, пише в. "Дейли Мейл".  
Сестрата на Фабиан Даяна разказа, че юношата от ранно детство е страдал от преяждане.
Близките неуспешно са се опитвали да го изолират от храната и се обърнали към швейцарската клиника с надеждата за квалифицирана помощ от страна на специалистите. Даяна е убедена, че именно персоналът на клиниката е виновен за смъртта на брат ѝ: по време на последната среща с майка им юношата се оплаквал от лошо здраве, но медицинските сестри не искали да извикат бърза помощ. В момента тече разследване на трагичния инцидент.   
07.11.2017, 16:30 часа
2600 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha