Изумителна наглост! Тарикат подкара таратайката си по пешеходната зона на Враца /снимки/

Изумителна наглост! Тарикат подкара таратайката си по пешеходната зона на Враца /снимки/ Шофьорите във Враца вече започнаха да проявяват изключителната си наглост и/или некадърност не само в паркирането. Джигитите потъпкват всички правила за движение и няма кой да ги санкционира за безбройните своеволия.
Поредният случай се е разиграл вчера в самия център на града. Шофьор демонстрирал изумителна наглост, като подкарал по пешеходната зона на Враца. Кадри на безумната му постъпка са запечатани от читатели на BulNews.bg и бяха изпратени за рубриката „Ти, репортерът“.
На снимките се вижда стар „Опел Корса“ със софийска регистрация, който необезпокоявано минава по площад „Македония“ /бившият „Суми“/. Мъжът зад волана се придвижвал по булевард „Демокрация“, но изглежда решил да мине по пряк път. Той просто завил и тръгнал по плочките към хипермаркет „Билла“.
 „Останах потресена от случката, на която станах неволен свидетел. Шофьорът въобще не се замисли колко правила нарушава и просто профуча покрай разхождащите се в района хора, сред които и майки с колички и малки деца. Явно просто беше решил, че ще си спести 2 минути в обикаляне“, обяснява възмутена жена.
Врачанката призовава контролните органи да накажат с цялата тежест на закона нарушителя. 
08.11.2017, 09:45 часа
6128 5
Коментари

ИИИИИ

08.11.2017, 19:51 часа
Открихте топлата вода! От години всеки прави каквото си поиска. Иначе тарикатите са до едно време и обикновенно завършва т в канавките! На такива не помагам, не дарявам кръв ако пострадат и т.н. Много тарикат - много нещо се нарои!

путио маринкин

08.11.2017, 18:05 часа
eй тумбак ще ти еба майката у пичката объсана хаха!ще те заколем като пиле на плаца боклук червеи да те ядат копиле!ще те попари рак по дробовете пичи грип да те умори!ще те отровим ей психар!

Онзи там

08.11.2017, 15:38 часа
Първо на първо тоя ако е тарикат , ще ви осъди за това ,че не сте закрили номера на колата му , пък другото по нататък. 2ро с тези нелепи закони и изисквания които вкарват всеки ден какво очакват ? Не бих се очудил утре така да протестират шофиорите.

sexa

08.11.2017, 12:52 часа
уж имало паяк къдееееее че него виждам или полиция ми ловите само бедните хорица срам и позор сте

gogo

08.11.2017, 10:08 часа
Свиня
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha