Огромен дървен пенис увенча алпийски връх

Огромен дървен пенис увенча алпийски връх Леко стряскаща и предизвикателна изненада чака туристите, които стигат до алпийския връх Йотшер (1893 м) в австрийските Алпи – неизвестни ентусиасти са замъкнали и поставили там гигантски дървен пенис, пише "Монитор".
Откритието направила една дама в четвъртък и веднага съобщила на властите в най-близкото населено място. Вместо да се вбесят обаче представители на местната управа съвсем спонтанно се зарадвали на действията на „злосторниците“ и решили, че в цялата история има нещо доста положително.
Директорът на лифта „Йотшер“ Андреас Будер веднага станал фен на творението: „Артистът определено е походил с разбиране към нещата, защото съвсем не е лесна работа да замъкнеш толкова голямо парче дърво до върха, а пък и монтажът е направен доста професионално“.
Вместо да последват каквито и да било санкции, анонимният дърворезбар ще бъде примамен да излезе наяве със специална награда – той ще получи карта за съоръженията наоколо за този зимен сезон, но само ако може да докаже авторството на огромното дървено мъжко достойнство. Местната управа се надява, че от „скулптурата“ може да стане доста привлекателна туристическа атракция и именно по тази причина пенисът засега ще остане да краси алпийския връх.
08.11.2017, 11:02 часа
2117 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha