Врачанската болница изплува от блатото – разплати се с персонала си

Врачанската болница изплува от блатото – разплати се с персонала си Месечните възнаграждения за август и септември на персонала на врачанската многопрофилна болница за активно лечение „Христо Ботев“ вече са изплатени, научи BulNews.bg. До 25-то число на този месец пък от районната здравноосигурителна каса ще бъде преведен първият допълнителен транш от 20 000 за месец. До края на годината се очаква още един превод на същата сума. Така бяха задоволени голяма част от исканията на протестиралите през октомври служители в лечебницата.
Припомняме, че лекарите надигнаха глас срещу забавени трудови възнаграждения и липса на важни медикаменти в здравното заведение. В рамките на месец управата на болницата съумя да изчисти сметките със служителите си и да извоюва вдигане на запорите върху повечето от сметките на лечебницата.
В момента от болницата са обявили обществена поръчка за отпускане на кредит. До този момент само две финансови институции са отправили оферти, като срокът за събиране на заявки е до края на другата седмица. 
13.11.2017, 15:27 часа
2735 2
Коментари

путио маринкин

13.11.2017, 18:01 часа
ей пъдари у мбал сити сот сириус елитком майка ви дееба!ще ви сечем на порции на плаца хаха!къде е нафтата кой изпи спирта ей мангал у сириус?дай пари черен мамут ще ви запалим живи като факли да ви гърмат ташаците като пиратки!рак да ви спари по дро

ТДнаНАП-ВеликоТърновоофисВраца

13.11.2017, 16:03 часа
"...изплува от блатото". Много смело! С 13.5 мил. задължения, без лихвите по просрочията и....изплува. Ха-Ха. Това блато го описвате като локвичка, направена от напишкало се пеленаче. Колко лесно, нали?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha