Кошмарен инцидент! Хлапак простреля 16-годишно момиче с пушка

Кошмарен инцидент! Хлапак простреля 16-годишно момиче с пушка ​16-годишно момиче е било простреляно в гърдите от със свой приятел с въздушна пушка, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Монтана.
Кошмарният инцидент е станал около 16.15 часа вчера в село Долно Белотинци. 14-годишният Ненко от селото си играел с пушка с неустановена марка и модел, собственост на стопанин, при когото работел. Хлапакът гърмял по врабчетата скришом от чирбаджията, когато при него дошла братовчедка му Янка. Уж на шега хлапакът насочил оръжието към гърдите на девойката, след което дръпнал спусъка. Изстрелът бил от непосредствена близост, но за щастие сачмата не проникнала в тялото на момичето. Тя само скъсала дрехата й и нанесла повърхностно нараняване в областта под лявата ключица.
Ужасена майка на раненото момиче съобщила в полицията за случката. Служители на реда незабавно се отзовали на адреса и разпитали двете деца. Девойката е прегледана в болница, а оръжието е предадено от майката. По случая е образувана преписка.
14.11.2017, 11:30 часа
4129 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha