​Ето каква е причината за самоубийството на младия мъж в Монтанско

​Ето каква е причината за самоубийството на младия мъж в Монтанско Младият мъж от монтанското село Смоляновци, който вчера се самоуби с незаконна пушка, е изживявал тежка лична драма, научи BulNews.bg.
Припомняме, че трагичният инцидент е станал вчера в монтанското село Смоляновци. В късния следобед 28-годишният Веселин Цветанов опрял пушка в главата си и се гръмнал. Самоубийството е станало в родната му къща, където живее с баща си и брат си, който е намерил тялото му.
Трупът е докаран във врачанската болница, където предстои да се направи аутопсия, тъй като в Монтана не е имало патоанатом, който да се заеме със случая. Все още не е ясно кога ще се състои погребението на Веселин.
Оказва се, че една от причините, довели до трагедията, е смъртта на майка му. Тя била погребана на 15 октомври. Точно месец след смъртта й, Веселин решил да сложи край и на своя живот. Той е работил като техник в Германия, но е бил зает само сезонно по монтирането на соларни инсталации. През останалото време бил без работа и пребивавал у дома си в Смоляновци. Мъжът не е женен, няма деца и е от бедно семейство.
15.11.2017, 10:53 часа
6483 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha