Улица във Враца - ежедневно окупирана от нагли шофьори /снимки/

Улица във Враца - ежедневно окупирана от нагли шофьори /снимки/ Възмутени врачани не спират да сигнализират за непрестанните нарушения на законите, на които стават свидетели по улиците в града. Снимки от поредното нагло паркиране бяха изпратени вчера в редакцията на BulNews.bg за рубриката „Ти, репортерът“.
Кадрите са направени между хипермаркет „Билла“ и ППМГ „Акад. Иван Денов“ в града, където нарушителите са многобройни и то ежедневно. На изпратените ни снимки се виждат няколко автомобила по протежението на улицата, като от единия е излязла жена, която разтоварва и намества багажа в изгнилата си таратайка. Въпреки, че шофьорът видял, че пречи на движението не се премести на позволено място.  
Тясната уличка често се оказва блокирана от безобразно наспирали автомобили и на шофьорите и в двете посоки им се налага да карат в една и съща лента. На кръстовището с перпендикулярната улица „Илия Кръстеняков“ често няма видимост нито от едните, нито от другите водачи.  
От общината са запознати с проблема, като лятото от общинското предприятие „Паркинги и гаражи“ дори бяха предприели акция срещу нарушителите. Въпреки глобите, наглеците продължават да спират както си искат и да застрашават живота и здравето на другите шофьори и пешеходците. 
16.11.2017, 08:30 часа
3898 2
Коментари

Гочо манарата

16.11.2017, 19:21 часа
Я бе Кокорко с паяко

Бако големио

16.11.2017, 16:50 часа
Ей тумбаци пепеливи никой главоч не мое ми рече каде ше паркиа.Я сам съм се избрал за кмет и свичко е коз.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha