Жена с луксозно возило напсува учителка пред куп деца

Жена с луксозно возило напсува учителка пред куп деца Грозна сцена се е разиграла днес на софийски булевард, твърди Ралица Кирилова в социалната мрежа Facebook. Водени от учителка, ученическа група с деца от първи до четвърти клас спряла, за да положи цветя на пешеходна пътека, почитайки Световния ден за възпоменание на жертвите при катастрофи. Ядосана, че я бавят, нагла жена-шофьор излязла от автомобила си, започвайки да псува учителката. 
Ето и разказът на възмутената гражданка във Facebook: 
Малко сбит преразказ: децата излизат да сложат цветя на пешеходната пътека - отбелязват по някакъв начин важността на войната по пътищата. Спира една "дама" - с Mercedes-чето, първо надува клаксон, след което героически слиза, кълне и пЦува едната учителка, пред 100-тина деца от 1-4 клас. После се качва и с газ тръгва през пешеходната. 
В мен се поражда серия въпроси: 
Може би госпожата да е хирург, да спасява в тоя миг животи, или да кара замразено сърце за трансплантация, знам ли какво... 
От друга страна - тя, госпожата, явно бърза, явно е "ербап", дето се вика, ама минувачите, дето снимали с телефони да не би нещо и на тях да им е имало, че оставили тая грозна сцена като избрали сеирджийството? 
И последно - ако някой познава дамата, 10-ина паралелки с деца и толкова учителки са готови да я приемат с аргументирано обяснение на небивалото ѝ поведение. 
Ох, дано бях деликатна, че напоследък запасите ми от зле разбрана толерантност рязко са се изчерпали и от НУЛА вървят към МИНУС. 
19.11.2017, 16:10 часа
2069 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha