Нов ад на Е-79 между Монтана и Видин! Жена бере душа след жестока катастрофа

Нов ад на Е-79 между Монтана и Видин! Жена бере душа след жестока катастрофа Нова жестока катастрофа е станала на международен път Е-79 между Монтана и Видин. Жена е с опасност за живота и медици се борят да я спасят, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Инцидентът е станал около 15 часа вчера в района на село Горно Белотинци. Лек автомобил "Фолксваген Поло" със софийска регистрация, управляван от 42-годишен столичанин с инициали Г.М., се движел в посока от Видин към Монтана. На прав участък от пътя по неустановени към момента причини водачът загубил контрол върху управлението. Колата изхвърчала от пътя в канавка, която се намира вдясно от платното и завършва с водосточен канал, където се размазал автомобила.
При жестокия удар пострадала 82-годишна видинчанка. Тя е настанена в монтанската болница с фрактура на краката и опасност за живота.
Водачът е изпробван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Причините за възникналото ПТП са в процес на изясняване. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. 
Припомняме, че предишния ден на същия участък от международния път, но край село Винище, смъртта си намери 73-годишен монтанчанин. Той издъхна след жестока катастрофа между "Опел" и ТИР.
20.11.2017, 11:30 часа
9362 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha