7 билки, които облекчават запека и прибират корема веднага!

7 билки, които облекчават запека и прибират корема веднага! Коледните и новогодишни празници наближават. Както всяка година по това време и сега ще имаме възможност да се измъкнем за малко от ежедневието и да помързелуваме. За съжаление или за щастие, задължителна част от новогодишната ни програма ще бъде и изобилието от храна и алкохол, с което ще бъдат отрупани трапезите ни. И въпреки че всяка година си обещаваме как „този път“ ще бъде различно,познатият сценарий ще се повтори отново – ще си кажем, че веднъж се живее и ще се отдадем насладокусните изкушения. Ето как на 1.01. може да се събудим с временна следновогодишна депресия, тежък махмурлук и подут корем.
За да не приключи всичко с такъв неприятен край, е необходимо още по време на празниците, а и след тях, стомахът редовно да се освобождава от ненужното. Така няма да се натрупват токсини, а ние непрекъснато ще се чувстваме леки, свежи и енергични!
Започни и приключи начисто с Натуралакс 3 – най-ефикасната билкова метла за стомаха и червата!
Натуралакс 3 е натурален лаксатив, комбиниращ най-ефикасните билкови екстрактисрещу констипация, подуване и тежест. Всяка капсула от Натуралакс 3 съдържа екстракти от алое ферокс, копър, амeрикански орех, малина, зърнастец (CascaraSagrada), джинджифил и мента. Комбинацията от тези растения има осезаемо възстановяващ ефект върху стомашно-чревния тракт и значително облекчава състоянието при констипация, подуване, метеоризъм, хемороиди, колики, дискомфорт и тежест в корема, и др.
Невероятно мощната и в същото време – отличаваща се с изключително меко действие смес екстракти, превръща Натуралакс 3 в уникален очистителен продукт, който не само разпуска запечения стомах, но и освобождава тялото от токсините. С помощта на Натуралакс 3 ще премахнете всичко ненужно от себе си и ще се чувствате по-леки откогато и да било.
Действие:
-Допринася за пълното очистване на червата.
-Подпомага цялостната детоксикация на тялото.
-Противодейства срещу натрупването на нови токсини.
-Спомага за бързото премахване на газовете, подуването и усещането за тежест.
-Съдейства за поддържане на добре оформена талия.
-Мекото му действие премахва необходимостта от напъване, поради което е чудесен избор и за хора с хемороиди.
-Препоръчва се и при пътуване и смяна на обстановката, когато заради временния стрес стомашно-чревният тракт престава да работи регулярно.
Бонус: има контролирано действие! Това означава, че ефектът от приема му настъпва само сутрин, непосредствено след ставане от сън. Повторни позиви за тоалетна през останалата част от деня няма!
Натуралакс 3 се предлага в разфасовки от 20 и от 100 капсули.Дозировка: по 2 капсули вечер преди лягане с пълна чаша вода.
Търсете Натуралакс 3 в аптеките и онлайн на www.revita.bg
Оригинален продукт на Nature’s Way, USA – компания с 50-годишен опит в производството на билкови екстракти, мултивитамини и други естествени продукти за здраве! Вносител: Ревита ЕООД.
21.11.2017, 08:50 часа
1842 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha