Посрещнете Нова година в перлата на Родопите – SPA хотел „Персенк“

Посрещнете Нова година в перлата на Родопите – SPA хотел „Персенк“ В сърцето на Родопите, в очарователния Девин, Ви очаква 5-звездният SPA хотел „Персенк“. За Вашата почивка или бизнес мероприятие хотелът предлага целогодишно уютна атмосфера и стил, изключително спокойствие, комфорт и възможност да се насладите на богата кухня с местни ястия и разнообразна селекция от ароматни вина.
SPA хотел „Персенк“ разполага със 74 двойни делукс стаи и 8 апартамента. Всички те са с великолепна гледка към града, планинските склонове или градината на хотела. Стаите са елегантно обзаведени и предлагат уют, комфорт и простор.
Ресторантите Da’Vinia и ENIGMA, съчетаващи изящество и стил, разполагат с богат асортимент от вина, а терасата открива неповторима гледка към града и величествената планина!
SPA центърът на хотела предлага сауна, солариум, турска баня, парна баня, фитнес, зона релакс, джакузи, плувен и детски басейн с минерална вода, както и терепевтичен басейн с беденска минерална вода.
За развлечение на най-малките гости на хотела сме осигурили кът за забавления и игри, където малчуганите лудуват до насита.
За любителите на боулинга SPA хотел „Персенк“ разполага с модерна боулинг зала с 4 писти, с всичко необходимо, както за любители, така и за професионалисти.
За почитателите на зимните спортове, SPA хотел „Персенк“ предоставя безплатен трансфер до ски лифтовете в Стойките и Пампорово.
Хотелът разполага с две конферентни зали и една малка заседателна зала, оборудвани с мултимедия и осигуряващи отлични условия за провеждане на конференции, семинари, бизнес и делови срещи, презентации, обучения, провеждане на интервюта и други корпоративни прояви.
Подарете за себе си, своите близки и приятели едно наистина незабравимо преживяване – Нова Година в SPA хотел Персенк 5* - Девин!
Експлозия от емоции и пиршество на сетивата - това Ви очаква в новогодишната нощ!
Бъдете наши специални гости и се потопете в зимната магия на Родопите!
Посрещане на новата 2018 година със специалното участие на:Емилия Валенти
Сунай Чалъков
Трио Compact Voices
Много забавление и изненади от Балет Ню Екс и Ансамбъл Хемус
DJ Party
Светлинно шоу, което ще озари небето в полунощ.
Вижте повече за Новогодишната програма тук.

Очакваме ви!
21.11.2017, 10:00 часа
1384 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha