Заради прокурорски грешки: Побойник на жена месеци наред остава ненаказан

Заради прокурорски грешки: Побойник на жена месеци наред остава ненаказан Вбесен шофьор набил жена и я пратил в болница заради огънати ламарини по колата му след катастрофа, научи BulNews.bg. Инцидентът се случил в средата на месец май тази година, но до момента биячът все още не е осъден за постъпката си, въпреки че е признал вината си.
Катастрофата, заради която възникнал конфликтът, е станала на 18 май в района общинския пазар в Монтана. 42-годишна жена от Вършец управлявала лекия си автомобил „Мазда“, а агресивният мъж Е.Г.В. шофирал  „Сеат Толедо“. Произшествието не било сериозно и пътниците не били пострадали, имало само материални щети по двете возила. Изненадващо обаче след удара мъжът излязъл разярен от колата си и скочил на бой на жената. Биячът я налагал с юмруци по лицето, след което я хванал за косата, като едновременно й нанесъл удар с коляно в носа.
Свидетели на екшъна незабавно подали сигнал на телефон 112 и на мястото дошли екипи на полицията и Спешна помощ. Медиците вдигнали жената и я откарали в монтанската болница, където известно време се била лекувана.
Половин година след побоя за нападателя още няма определено наказание, заради изумителни несъответствия и пропуски от страна на прокуратурата по обвинителния акт. Преди дни в районния съд в Монтана бе първото заседание на делото срещу агресивния побойник. След преглед на доказателствата магистратите върнали документите на прокурорите за отстраняване на съществени пропуски по досъдебното производство. Оказва се, че въпреки признанията на мъжа, в документите по делото били посочени единствено датата, месеца и годината на раждане на обвиняемия, което не е достатъчно, за да се прецени неговата самоличност, тъй като е възможно със същите имена и дата на раждане да има и други лица.
21.11.2017, 08:35 часа
2188 1
Коментари

Тъжно и грозно

21.11.2017, 10:17 часа
Грешка?!?! Много грешат тези "стожери на Закона"...:((
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha