Вижте къде паркира „Тойота“-та си този стиснат врачанин /снимки/

Вижте къде паркира „Тойота“-та си този стиснат врачанин /снимки/ Неправилно паркиране във Враца разгневи за пореден път местните жители. Възмутен читател изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg снимка на поредния наглец, потъпкал не само закона, но и тротоара и тревните площи.
На кадрите се вижда джип „Тойота“, който е спрян по безобразен начин. Джипът е оставен на бетонна площадка насред тревните площи до врачанската многопрофилна болница „Христо Ботев“. Там са разположени павилиони, като само още 2 метра и шофьорът е щял да паркира директно в един от търговските обекти.
„Шофьорите във Враца продължават да се чувстват извън закона и затова ви изпращам поредния наглец, пльоснал джипа си където му е било най-лесно. Наглецът се е вмъкнал на удобната площадка въпреки, че в района има доста места където да паркира правилно возилото си. Явно може да извади пари за лъскав джип, но таксата за синя зона му се струва солена“, недоволства свидетелят.
Във Враца гледката на паркирани по безобразен начин автомобили е ежедневна, а съвестните жители не спират да се възмущават от некадърността и наглостта на някои от шофьорите.
21.11.2017, 08:40 часа
4882 4
Коментари

путио маринкин

21.11.2017, 18:12 часа
ей пор врачански тумбак ще те заколем на плаца с мачете мама ти дееба в устата червеи да те ядат жив ей боклук мазен рак да те попари по дробовете ще те гърмим у ташаците жив да те возим у ковчег!

Гошо

21.11.2017, 16:04 часа
Преместете се в Монтана като ви не харесва Враца.

Солено е

21.11.2017, 08:58 часа
Солено е да караш кола по непроходимите улици на Враца. Платили сме си всички данъци, трошим си колите, искат и пари за паркиране. Синята зона пред блока ми всъщност е лайнянокафява разкопана зона.

врачанин

21.11.2017, 08:42 часа
аре, стига вече с тия тъпи статии! много ясно, че му се струва солено. във враца асфалт няма, ама сме наслагали синя зона на всеки метър...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha