Искате приключения? Ето 4 правила за групов секс /18+/

Искате приключения? Ето 4 правила за групов секс /18+/ Груповият секс е бил популярен още в древни времена. И макар че съвременните хора са по-консервативни, това не означава, че не прибягват до този вид сексуално общуване. За да донесе груповият секс удоволствие обаче, придържайте се към няколко правила, съветват сексолози.

Правило № 1 Никога с приятели
По-добре е партньорите да не се избират от кръга на познатите. Груповият секс между близки често слага край на приятелството. Струва ли са заради интимността да се жертва близостта с хора, на които държите?

Правило № 2 Не пренебрегвайте никого
След като бъдат определени участниците, важно е да им се отдели еднакво време. Ако някой се почувства пренебрегнат, това може да развали начинанието.[Къмпинг за шведски тройки и четворки предлага услугите си за туристи, фенове на свободната любов.

Правило № 3 Не забравяйте безопасността
Задължително е да се запасите с достатъчно презервативи. Ако възникне желание за секс играчки, по-добре е те да бъдат изцяло индивидуални. Именно при групов секс хората най-често се заразяват с венерически заболявания.

Правило № 4 Семейните двойки трябва да обмислят решението си много внимателно
Ако съпрузи решат, че искат да включат трети човек в сексуалните си преживявания, най-добре е всичко да се уговори предварително. Дори и мъничко да се съмнявате в желанието си, откажете се от идеята, съветват сексолози. След групов секс партньорите вече не могат да се възприемат както преди. Рано или късно секс тройката може да стане причина за разрив в семейните отношения. 
21.11.2017, 14:04 часа
1600 1
Коментари

Парадокс

22.11.2017, 17:10 часа
Първото правило обезмисля прилагането на групажа в България, щото както навремето каза циганина Костов: "В България всички сме братовчеди". Потвърди го друг един изклесяк циганина Делян Добрев с назначение на една част от родата на държавна хранилка.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha