Автобус с фенове на "Ботев" /Враца/ пътува за двубоя с "Марица" в Пловдив

Автобус с фенове на "Ботев" /Враца/ пътува за двубоя с "Марица" в Пловдив Агитка от Враца пътува в деня на мача за Пловдив, за да подкрепя своите любимци от "Ботев" срещу "Марица". Двубоят от програмата на 16-ия кръг е в събота от 14.30 часа.
Гостите ще разчитат на автобус, за да стигнат до града на 7-те тепета. Според шефа на фенклуб "Ботев Враца завинаги" Мирослав Ангелов, автобусът тръгва в 9 часа в събота пред стадион „Христо Ботев“. Пътуването е безплатно и все още се намират места, така че всеки, който иска да подкрепи отбора, нека се заяви във фенклуба, чиято сграда е на бул. "Демокрация" във Враца.
Тъй като предварителният интерес за пътуването до Пловдив е голям, момчетата със зелени шалчета са предвидили и пътуване с лични автомобили. Автоколоната ще потегли заедно с рейса, допълни Мирослав Ангелов.
"За гостуването на "Марица" в събота 25.11 е отпуснат безплатен автобус който тръгва в 9:00 пред стадиона . Всички желаещи могат да се запишат във фен-клуба. Събираме се 8:45 пред стадиона! Нека подкрепим "Ботев" в последното гостуване за годината", съобщават от фенклуба.
24.11.2017, 16:07 часа
1273 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha