Звездите вещаят успешен ден въпреки лошото време, вижте хороскопа си за днес

Звездите вещаят успешен ден въпреки лошото време, вижте хороскопа си за днес Овен 
През този ден ще Ви измъчват доста силни душевни болки, и най- добрият лекар ще бъде Вашия любим човек. Именно той най-точно от всички ще Ви постави диагноза, ще Ви изпише най-правилните и необходими лекарства и ще проведе потресаващ курс на лечение. Още утре ще бъдете съвсем здрави! 

Телец
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали...

Близнаци
Никой и никога не би могъл да каже, че сте равнодушни към веселието, развлеченията и правенето на номера. Някой от близките Ви, с когото си приличате по характер, е замислил да Ви устрои предствление - този път нещо по-голямо от традиционна сбирка на семейството. И колкото и да Ви е забавна тази история, , с последствията от нея евентуално ше се занимавате точно Вие. А това съвсем няма да Ви бъде весело. Приемете го, като плащане за представлението...

Рак
Неочаквано през този ден може да се окажете пред дилемата: „Хем му се иска, хем не му стиска”. По силата на стечение на някакви обстоятелства, в един момент ще се окаже, че не можете да получите нешо много желано. Впрочем, причините може и да бъдат отстранени.

Лъв
Урокът, който днес трябва да усвоите, се заключава в разбиране на това, че настойчивостта наистина се отплаща. Затова когато днес се събудите, направете калорична закуска и се облечете така, че дрехите да не затрудняват движенията Ви. Днес трябва да се чувствате комфортно и да бъдете готови да преминете към активни действия, щом се окаже удобен момент. Вашите постоянни усилия ще бъдат с такъв ефект, какъвто и не бихте могли да си представите. Затова ако има място, на което бихте искали да бъдете, или човек, с който искате да се запознаете, продължавайте да действате, и направете това възможно.

Дева
Финансовото Ви положение е стабилно и не предвещава беди. Даже са вероятни някакви парични постъпления. Денят е подходящ за начало на нов проект. Ако не искате да изпуснете този подходящ момент, постарайте се, да бъдете по-активни. В предстоящите проекти има определен риск, но си заслужава. Върнете се към незавършените проекти и се постарайте да уточните подробностите. Много ще Ви се иска да оправите поизоставените отношения, но едва ли това ще може да стане.

Везни
Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкова по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите грешки, и да покажете, че сте готови да ги поправите. Вероятно ще имате възможност да се сдобрите с хора, които неотдавна сте обидили. Отношенията с любимия човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не искате да говорите за чувствата, които изпитвате, както и да споделяте своите съмнения. Между другото, проявявайки повече откровеност, бихте могли да получите доста приятни отговори на много въпроси.

Скорпион
Днес ще Ви бъде тъжно и самотно в компанията на Вашия любим човек, дори той да положи всички възможни и невъзможни усилия за да измени ситуацията. Тя ще се измени само в случай, че Вие силно поискате това, и насочите доста усилия за изпълнение на това желание.

Стрелец
Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.

Козирог
През този ден около Вас могат да стават важни и значили събития, но съвсем не е задължително те да Ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се тадвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел. Най-голям успех може да очаквате в необичайните направления. 

Водолей
За Водолеите днес са вероятни проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка...

Риби
Има висшестояща фигура, която предизвиква у Вас неприязън? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви действа на нервите, но това ще стане само в случай, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а след това се върнете на работа с коренно променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.
26.11.2017, 08:10 часа
2554 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha