Надя Донкинска пак захапа блажния банков кокал, този път в Монтана

Надя Донкинска пак захапа блажния банков кокал, този път в Монтана В края на работния ден вчера Надя Донкинска е била представена като новият управител на клона на „Общинска банка“ в Монтана, научи информационна агенция BulNews.bg. На тези позиция тя сменя досегашния шеф Йошко Йоцов, който ръководи финансовата институция повече от 2 години. Любопитното е, че и двамата са от Враца.
До началото на септември Донкинска бе част от „СиБанк“, но след обединението й с ОББ, остана на улицата. Напористата дама отговаряше за клоновата мрежа във Враца, Видин, Монтана, Плевен и Ловеч и минаваше за особено близка до ръководството в София.
През изминалите месеци Донкинска се предложи в няколко банки, но успя да пробие едва в „Общинска банка“, която се управлява от врачанин. Останалите финансови институции така и не успели да оценят огромния й мениджърски потенциал.
Бивши подчинени на пробивната госпожа пожелават на колегите си от „Общинска банка“ в Монтана да се въоръжат с търпение и им желаят много късмет!
28.11.2017, 11:29 часа
6622 3
Коментари

Георгиева

27.12.2017, 17:43 часа
Тази да е банкерка , изключително се съмнявам, по-скоро интригантка е!

Petrov

22.12.2017, 12:15 часа
Изключително нахално и неграмотно същество!

112

28.11.2017, 15:14 часа
Пази Боже , сляпо да прогледа! А като има и вуйчо владика в БНБ......
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha