"Кариана" привлече вратаря на "Бдин" /Видин/

"Кариана" привлече вратаря на "Бдин" /Видин/ Отборът на "Кариана" си осигури услугите на вратаря на "Бдин" Драгомир Петков. 19-годишният страж е с основна заслуга видинчани да заемат второто място във временното класиране. Добрите изяви на младока под рамката не убегнаха от погледа на ръководството на ерденчани. Собственикът на клуба Милан Йосифов и спортно-техническият щаб проведоха разговор с Петков и се договориха.
Драгомир Петков е играл за юношеските формации на столичните "Левски" и "Локомотив", преди да премине в крайдунавския клуб. За титулярното място в "Кариана" младокът ще трябва да се пребори с Павел Станев и Петър Петров. Двамата са вратари с голям опит, но кой ще пази ще зависи от представянето им по време на контролите от подготвителния етап. Карианци подновяват занимания на 8 януари следващата година.
Вратарят Драгомир Петков е вторият нов състезател в селекцията на ерденчани. Преди месец в отбора се завърна централният защитник Николай Дичев, който напусна преждевременно "Спартак" /Плевен/.
28.11.2017, 14:17 часа
1416 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha