​Сложиха на тезгяха доилна инсталация за овце и кози

​Сложиха на тезгяха доилна инсталация за овце и кози Обявиха на търг доилна инсталация за овце и кози, научи BulNews.bg. Публичната продан е обявена от частен съдебен изпълнител от Враца, а инсталацията се намира в село Лиляче.
Всеки мераклия да се сдобие със специализираното оборудване, може да подаде офертата си до 19 декември, като самият търг ще се проведе на 20 декември от 13.30 часа в районния съд в града.
Техниката е била собственост на ЕТ „Ив.Л.М. - Любомир Рачев“ и е отнета в полза на банкова институция, на която дължал пари. Инсталацията се състои от горещовалцована метална конструкция, устройства за фиксиране на животните, млекопровод с автоматично измиване, вакуум помпа, пулсатори с по две доилни чопчета и вана с вместимост 1 тон с автоматично измерване на млякото. Инсталацията се намира в сграда в местността „Край село“ в землището на Лиляче.
Пазарната оценка на оборудването е на стойност 12 800 лева без ДДС, а началната цена, от която започва наддаването е 9 600 лева без ДДС.
01.12.2017, 08:10 часа
1994 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha