Полицай държа 15 минути катастрофирал бус, за да не падне от мост

Полицай държа 15 минути катастрофирал бус, за да не падне от мост Британски полицай спаси товарен бус от падане от мост, държейки го 15 минути за едно от колелата, съобщи "Дейли мейл", цитиран от БГНЕС.
Произшествието станало недалеч от град Лийдс. Шофьорът на буса не се справил с управлението, колата се преобърнала с колелата нагоре и почти цялата изскочила извън моста. Самият шофьор нямало как да излезе от висящата над водата кабина.
Полицаят Мартин Уилис пръв пристигал и като видял как возилото почти цялото виси извън моста, хванал го за едно от колелата, за да го задържи от падане. В такова положение той прекарал 15 минути, докато дойдат спасители.
"След като удържах колата, за да престане да се люлее от вятъра, не могат да опиша какво облекчение изпитах, когато дойде пожарно-спасителната служба на Уест Йоркшир", написа полицаят в Twitter, където публикува снимки от местопроизшествието.
Спасителите изтеглили фургона от ръба на моста и го обърнали в нормално положение с помощта на специални въжета. 22-годишният шофьор е настанен в болница без опасност за живота.
03.12.2017, 16:06 часа
3962 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha