Трима от "Ботев" /Враца/ се връщат в "Левски"

Трима от "Ботев" /Враца/ се връщат в "Левски" Трима от футболистите на "Ботев" /Враца/ се завръщат в родния си клуб "Левски". От становището на старши-треньора на „сините” Делио Роси ще зависи дали и през пролетта вратарят Николай Кръстев, защитникът Деян Иванов и нападателят Атанас Кабов ще играят на стадион „Христо Ботев”.
Тримата юноши облякоха през есента зеления екип, но след края на есенния полусезон във Втора лига трябва да се завърнат в клуба, който ги преотстъпи на лидера във втория ешелон.
От "Ботев" не крият желанието си да разполагат с качествените играчи от синия клуб и напролет за решителните битки по пътя към директна промоция за елита.
Същевременно Дисциплинарната комисия при БФС наложи на врачанския клуб имуществена санкция в размер на 75 лв. заради нерегламентираното използване на димки по време на мача с "Локомотив" /София/. Решението се основава на чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от правилника.
Получилият червен картон в двубоя с „железничарите“ Емил Стоев пък е със спрени права за 1 мач и е глобен също със 75 лв.
06.12.2017, 08:54 часа
900 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha