Христо Иванов: Няма да спрем да настояваме за проверка на казуса „Булгартабак“

Христо Иванов: Няма да спрем да настояваме за проверка на казуса „Булгартабак“ Няма да спрем да настояваме за проверка на данните около доклада на турските служби за „Булгартабак“, заяви пред Frognews.bg лидерът на Да, България Христо Иванов, след като днес работници от тютюневата компания „спонтанно“ пристигнаха в София на протест срещу партията.
„Ние слязохме при хората и се опитахме да говорим с тях. Опитахме се да им обясним, че по никакъв начин не сме твърдели, че работниците в „Булгартабак“ имат нещо общо с контрабандни канали. Данните за това са за собствениците на компанията, предполагаемо Делян Пеевски“, обясни Иванов.
По думите му днешната проява е отговор на искането на Да,България докладът на турските служби да бъде разгледан от българските отговорни органи. Според него с последните си прояви Да,България са преминали някакъв праг, тъй като обикновено атаката от Пеевската машина се изчерпвала само с публикации в медийните му бухалки, докато сега се е преминало и във физически действия.
Иванов допълни, че Пеевски и партньорите му се притесняват от международния отзвук по казуса „Булгартабак“, тъй като темата е важна, а въпросът защо с години не може да се направи разследване на дейността на „Булгартабак“ стои без отговор./Фрогнюз
06.12.2017, 16:00 часа
254 0
loading...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha