Гербаджия доволен, че сигналите за незаконно подслушване били 88, а не стотици

Гербаджия доволен, че сигналите за незаконно подслушване били 88, а не стотици Опозицията са опитва да използва доклада за СРС-тата срещу ГЕРБ, заяви пред bTV шефът на правната комисия в НС и депутат от ГЕРБ Данаил Кирилов.По думите на Кирилов Бойко Рашков е използвал представянето на доклада за СРС-тата демонстрационно, с доклада той се е промотирал за нов мандат като шеф на Бюрото за контрол на СРС-тата.
Според Кирилов Рашков е преувеличавал с бройката за сигналите за незаконно подслушване. Той каза със задоволство, че Рашков е говорил за стотици сигнали, а те се оказали 88. Кирилов обясни и че по време на изслушването на Рашков в залата не са присъствали членове от комисията за контрол на СРС-тата.
От своя страна депутатът от БСП Крум Зарков изтъкна, че докладът за СРС-тата е бил представен в парламента умишлено и депутатите от ГЕРБ били длъжни да изслушат Рашков. По думите му опозицията има право веднъж месечно да определя първата точка в дневния ред на парламента и това правило било използвано вчера за доклада на Рашков.
07.12.2017, 11:31 часа
743 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha