Тези 5 неща побъркват мъжете в леглото, вижте кои са те

Тези 5 неща побъркват мъжете в леглото, вижте кои са те Какво харесва партньорът ти и какво харесваш ти? Не винаги е едно и също нещо, нали. Понякога мъжете има ексцентрични желания, които самото тяхната вярна половинка може да изпълни в леглото. Как да задоволиш всеки негов малък каприз, още преди да си е помислил за секс? Не е толкова сложно. Даваме ти идея за 5 неща, които действат безотказно на всеки мъж и които ще те направят неговата единствена секс богиня!

Бъди мръсница!
Говори му мръсотии на ухо. Съблазнявай го и провокирай желанията му. В сексуалните фантазии на всеки мъж стои широко скроена дама, с перверзно поведение, която ще му вземе ума. Изпълни тази негова фантазия.

Бъди доминантна!
Всъщност доста често мъжете предпочитат да бъдат обладани и тяхната интимна партньорка да доминира в секса, съобщава "Актуално.ком". Това ще бъде страхотна нощ и за двамата. Бъди решителна и доминирай в леглото, така той ще те цени повече.

Разкажи му за своите сексуални желания!
Ако искаш да си изкарате невероятна страстна нощ, то не се срамувай да му кажеш какво ти харесва. Мъжете обичат да бъдат командвани и да им дават насоки в секса. Самите те искат да знаят как да задоволят партньорките си и затова ако му подскажеш как да постигнете заедно любимите ти усещания, то сексът ще бъде страхотен и за двамата.

Носи секси бельо!
Мрежести чорапогащници, високи токчета, секси дантелки, жартиери… всичко, което ти хрумне. Нека да бъде само и единствено за него и се постарай той да разбере, че тази нощ ще бъдеш неговата мръсница. Определено ще го оставиш без дъх

Събличай се бавно пред него!
За да побъркаш партньора си можеш да му устроиш малък стриптийз и да го накараш да те желае до полуда. Всички мъже ще останат с изплезени езици и омекнали колене. Бъди секси, провокативна и му покажи, че е специален и че тази нощ го очаква истинска страст.
07.12.2017, 11:42 часа
3218 0
loading...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha