​Земеделието в Монтана си търси младши експерт

​Земеделието в Монтана си търси младши експерт Обявиха свободно работно място в общинската служба по земеделието в Монтана, научи BulNews.bg. Длъжността е за младши експерт, който трябва да подпомага дейността на началника си чрез събиране и систематизиране на информация и осигурява технически административното обслужване на гражданите.
Мераклиите за поста трябва да имат знания в областта на нормативната уредба, свързана с дейността на областната дирекция „Земеделие” и общинска служба по земеделие. Основната заплата за длъжността е от 460 до 1100 лева. Основният размер на заплатата за длъжността се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението.
Изискваната минимална степен на завършено образование е професионален бакалавър с V младши ранг. Минимален професионален опит не се изисква.
Допълнителните умения и квалификации, които трябва да имат кандидатите са компютърни умения, шофьорска книжка и да отговарят на условията на чл. 7 от Закона за държавния служител.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа - решаване на тест и интервю. Срокът за подаване на документи е до 20 декември. 
08.12.2017, 08:20 часа
1619 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha