Атанас Зафиров: ГЕРБ ще управлява за последно следващата година

Атанас Зафиров: ГЕРБ ще управлява за последно следващата година "Следващата година ще бъде последна за управлението на ГЕРБ. Управляващата коалиция е раздирана от противоречия, оцеляването й до момента е цяло чудо. БСП няма как да управлява с ГЕРБ", заяви в предаването "Офанзива" по Канал 3 Атанас Зафиров, член на Изпълнителното бюро на БСП.
"Имаме цивилизационни различия. Трябва да бъде сменена тази власт, обществото се управлява от престъпна група, ГЕРБ се превърна в смазана машина за печелене на избори. Има срастване на държавната с партийната власт - ще бъде сложено край на това управление", допълни той.
"Повишава се социалната несигурност. Втората половина на януари се очаква вотът на недоверие на тема корупция", поясни Атанас Зафиров.
Той коментира действията на Георги Гергов така - "Гергов никога не е криел своите разбирания за съвместно управление между ГЕРБ и БСП".
"Самолетите "Рафал" са прекалено скъпи за нашите възможности", каза още Атанас Зафиров, който в миналия парламент беше член на комисията по отбрана.
09.12.2017, 19:45 часа
1616 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha