От последните минути! Глутница младежи зверски преби човек в центъра на Враца

От последните минути! Глутница младежи зверски преби човек в центъра на Враца Човек е бил зверски пребит рано тази сутрин в центъра на Враца, научи ексклузивно информационна агенция BulNews.bg. Инцидентът е станал около 6.30 ч. на паркинга пред сградата на Митрополията.
Група от около 10-15 младежи при разминаване с друг човек безпричинно го нападнала като глутница. Мъжът получил множество удари в главата, след които паднал на земята. Преди това обаче успял да извика за помощ и бил чут от охранителя на Коледния базара на пл. “Христо Ботев“, който незабавно подал сигнал към тел.112.
По това време в района имало две патрулки, които светкавично успели да обградят побойниците и да спасят нападнатия човек. Пристигналата линейка закарала в болница около 35-годишния мъж, който бил целият в кръв. В спешното пострадалият бил стабилизиран и след това закаран в районното да дава показания. Пред сградата на управлението били приведени и глутницата побойници, които и в момента обясняват пред разследващите причините за агресивното си поведение. На мястото на боя все още има следи от кръв, които показват колко жестоко е било мелето.
На този етап няма излязла официална информация за тежкия инцидент.
10.12.2017, 09:36 часа
11344 3
Коментари

снинар

10.12.2017, 19:51 часа
Миризливи плиткоумни олигофренчета осъмнали пияни и дрогирани след запой в заведение! Сега в затвора при големите батковци с големите пишки, че да им се доказват кви мъжленца са! Кога ще се разреши използването на огнестрелно оръжие при самоотбрана?

до къде стигнахме

10.12.2017, 15:19 часа
баааго вече и глутници тръгнаа по улиците на враца.

Филанкишията

10.12.2017, 14:46 часа
Копилета мръсни, такива на позорния стълб и бой с тояги докато им се отпорят пършивите кожи и да спят с мангалите 15 дена за да изкарат и по няколко 1-ви брачни нощи. Измет скапана, къде са родителите им ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha