Гладен крадец разби хранителен магазин в Криводол

Гладен крадец разби хранителен магазин в Криводол Крадец е разбил магазин в Криводол и е отмъкнал цигари и монети на стойност 100 лева, съобщиха от полицията във Враца.
Рано сутринта на вчерашния 9 декември е получен сигнал за кражба и вандализъм в търговски обект в Криводол. Оплакването било подадно от собственика на магазина, който пръв видял разбитата врата и следите от кражбата. Сутринта той отишъл на мястото, за да отвори, както прави всяка сутрин, но се натъкнал на разбита врата, липсващи стоки и монети, при което незабанво се обадил в полицията.
Потърпевшият заявил, че обирът е станал през нощта, когато обектът е бил затворен. Между 10 вечерта на 8 декември и 6 сутринта на следващия ден крадецът е разбил секретния патронник на вратата на магазина. Влизайки в него, той е отмъкнал само кутии с цигари и монети от касата на стойност 100 лева. 
Нанесените щети са в процес на изясняване, а извършителят на взломната кражба се издирва усилено от полицията. В РУ-Враца е образувано досъдебно производство.
10.12.2017, 09:30 часа
1450 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha