Изтеглят от продажба редица марки млека, вижте защо

Изтеглят от продажба редица марки млека, вижте защо Френското правителство обяви днес мащабно изтегляне на адаптирани млека, произведени от компанията Лакталис за Франция и чуждестранни пазари, заради опасност от заразяване със салмонела, предаде Франс прес.
Засегнатите количества са "огромни", призна говорител на гигантския производител на млечни продукти. Френското министерство на икономиката и финансите публикува списък с над 600 партиди, които са изтеглени, забранени за консумация и за износ. Засегнати са редица държави: Алжир, Мароко, Великобритания, Тайван, Румъния, Гърция, Бангладеш, Китай, Перу, Грузия и Пакистан, уточни БНТ.
10.12.2017, 15:45 часа
2201 2
Коментари

Европейска солидарност

10.12.2017, 23:35 часа
След като ги преопаковат, ще ги докарат на туземното население, я като помощи, я като "луксозни стоки" с 50% намаление и племето нали е диво ще ги изкунсомира, а после 1-ви по смъртност, рак и всекви други.

крава сочна

10.12.2017, 19:18 часа
рогата си давам , но вимето - не на чужда вяра западна мръснишка ! яж сега китайски чесън и амерички сандвичи , пък после пий хапове за да се познаеш в огледалото ! изродясал свят.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha