Безобразие! Нагъл шофьор затапи входа на блок във Враца

Безобразие! Нагъл шофьор затапи входа на блок във Враца Паркиране „по учебник“ пред блок 36 в жилищен комплекс „Дъбника“ във Враца разгневи читател на BulNews. Възмутеният врачанин ни изпрати снимка в рубриката „Ти, репортерът“, която е повече от показателна за наглостта и некадърността на някои от шофьорите.
На фотосите се вижда неправилно паркиран „Фиат“, който е спрян точно пред един от входовете на блока, между две пейки. Шофьорът на таратайката с врачанска регистрация явно е решил, че през нощта няма да е проблем да я зареже, където си иска или пък е преценил, че мястото е най-безопасно заради осветелнеието от входа.
„Спират както си искат. Не се съобразяват с никого. Голям зор е видял да паркира така. Минаване по тротоара няма. Пича си оставя така колата постоянно, майки с колички не могат да минават и пейките пред входа са почти неизползваеми заради такива като тоя“, недоволства врачанинът.
Явно за шофьора на возилото няма никакво значение, че пречи на живущите в блока. В града под Околчица тази гледка е станала толкова ежедневна, че вече са рядкост хората, които се възмущават и учудват. Не се знае и кога на някой от комшиите му ще прелее чашата на търпението и шофьорът ще остане изненадан от състоянието на возилото си. 
15.12.2017, 16:45 часа
3629 3
Коментари

от пейките до вохда има доста разстояние

19.12.2017, 15:12 часа
знам точно 5 блока в самия център на града където си паркират колите буквално до входната врата и ако тя се отваря на вън почти винаги излизаш или влизаш на една страна.Точно тая кола не е спряла толкова нагло и безумно колкото спират по центъра.

данчо пръча

16.12.2017, 20:25 часа
абе копиле ще те влача с кон бе идиот ще те закола с мачете хаха ще те запалим жив като факла ще те воза жив у ковчег ей боклук ще те удушим със сезал ще те удавим у язовира нещастник!

путио маринкин

15.12.2017, 18:14 часа
ей комар ще ти еба майката хаха врачански тумбак червеи да те ядат жив по топките хаха!ще те закопаем жив у девене при пачо носа идиот!ще те взривим с тротил копиле!долен парцал мамут!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha