Бездомник стоя с часове под дъжда, за да пази от крадци отворена кола

Бездомник стоя с часове под дъжда, за да пази от крадци отворена кола Бездомник с голямо сърце от Глазгоу трогна социалните мрежи с благородна постъпка. В продължение на часове Джеймс Макгоуъл стоял под дъжда до оставена на паркинг отворена кола, за да я пази от крадци.
Мъжът забелязал, че предният прозорец на возилото е бил забравен отворен, а на седалката имало отворена чанта с портфейл. Решил да стои до автомобила и да го пази от крадци.
Изчакал под дъжда два часа, след което решил да бръкне в чантата, за да потърси контакти с шофьора. Не намерил такива и взел решението да отнесе чантата до рецепцията на близкия хотел. Помолил да бъде извикана полиция.
Оказало се, че собственици на колата е младо семейство. Връщайки се обратно, те с изненада установили, че около автомобила им има полицаи. Те им върнали чантата, в която семейството открило непокътнатия портфейл с пари. Собственикът на колата решил да сподели за невероятния жест на бездомника в социалните мрежи.
„Този човек е бездомен и зависим от алкохола, но е абсолютен джентълмен“, сподели изуменият мъж. Той публикува снимки на бездомника и на съпругата си, която го прегръща от благодарност.
Историята се разпространи бързо в социалните мрежи, а хора от всички краища на света не пестяха суперлативи за благородната постъпка.
15.12.2017, 16:21 часа
2008 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha