​„Центромет“ АД грабна приза за работодател за 2017 година във Враца

​„Центромет“ АД грабна приза за работодател за 2017 година във Враца Призът за работодател на годината, връчван от областната администрация във Враца, отиде при директора на „Центромет“ АД инж. Борислав Новкиришки. Признанието за предприятието е за вложените инвестиции за здравословни и безопасни условия на труд. Грамотата и плакетът бяха връчени на инж. Новкиришки лично от зам. областния управител Мирослав Комитски. Предложението именно „Центромет“ да получи тази година призът пък е по мнение на Търговско - промишлената палата в града.
„Центормет“ АД покрил и трите категории, за които се дава признанието - „Инвестиция в подобряването на работната среда, с цел опазване живота, здравето и работоспособността на работниците и служителите“, „Обучение на персонала, включително за запознаване и спазване на здравословните и безопасни условия на труд“, както и „Въведена иновация в подобряване условията на труд“.
„За нас е голяма чест, че са оценили работата ни. Ще се борим да продължим да правим най-доброто, за да осигуряваме безопасни и здравословни условия на труд за нашите работници, защото те са най-ценният ни капитал“, каза след като прие приза инж. Новкиришки. 
18.12.2017, 15:11 часа
2520 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha