Официално от МВР! Техническа неизправност е причината за касапницата с 5 жертви край Враца

Официално от МВР! Техническа неизправност е причината за касапницата с 5 жертви край Враца Техническа неизправност е вероятната причина за жестоката катастрофа край Враца, при която загинаха петима души на пътя между врачанските села Борован и Девене, съобщиха официално от МВР.
Както първо информационна агенция BulNews.bg съобщи, два леки автомобила „Пежо 306“ и „Фолксваген Поло“ се удариха челно вчера към 11 часа.
Във френското возило пътувало семейство от Девене, които отивали към село Борован за празника. Зад волана на колата бил 48-годишният Планимир П., с когото били жена му Ирина П. на 49 години и непълнолетната му дъщеря, които се возели на задната седалка, а на предната седалка седял 18-годишният приятел на момичето от Етрополе – Павлин Георгиев.
Изведнъж Планимир губи контрол над колата, завърта се и се удря чело в идващия отсреща „Фолксваген“, в който пътували 57-годишната Л.Т от Козлодуй и 33-годишният П.Т. от същия град, който е единственият оцелял. Той е настанен с фрактура на десен глезен и комоцио в хирургията на врачанската болница без опасност за живота.
Мъжът не е изпробван с дрегер за употреба на алкохол поради невъзможност, взета му е кръвна проба. Щетите по колите при катастрофата са около 5000 лева. Образувано е досъдебно производство по случая.
26.12.2017, 09:58 часа
14786 1
Коментари

MVR u GZRE

27.12.2017, 07:40 часа
samo tehn. neizpravnost Zema 5 4aveka
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha